General Data Protection Regulation

Zaštita Vaše privatnosti za Premium promotion d.o.o. izrazito je važna. Premium promotion d.o.o. prikuplja samo nužne, osnovne podatke o posjetiteljima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza. U nastavku pročitajte Premium promotion d.o.o. Izjavu o korištenju podataka posjetitelja web stranice.

Informacije koje se prikupljaju o posjetiteljima web stranice

– Kolačići

Ova web stranica prikuplja i koristi osobne podatke koristeći Google alate za praćenje interakcije korisnika. Koristimo podatke isključivo za Premium promotion d.o.o. marketinške svrhe. Podaci koje bilježimo ne mogu Vas osobno identificirati. Onemogućavanje kolačića na vašem internetskom pregledniku zaustavit ćete praćenje Vašeg posjeta na Premium Promotion web stranici.

Prijavom na newsletter listu dajete dopuštenje da se preko kolačića prikupljaju podaci o Vama.

– Kontakt obrazac i prijava za Premium promo team

Ako nas kontaktirate preko web obrasca, sve unesene informacije bit će nam poslane putem Simple Mail Transfer Protokola (SMTP), a sadržaj će biti šifriran jer na webu koristimo SSL certifikat.

Zaključne odredbe

Web stranica sadrži informacije o aktualnostima i uslugama koje nudi  Premium promotion d.o.o. Tvrtka Premium promotion d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Premium promotion web stranica koristi zaštićeni protokol SSL kako bi pružio siguran način korištenja web stranice. Premium promotion d.o.o. ne može se smatrati odgovornim za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava.

U slučaju kršenja korištenja podataka obavijestit ćemo sve relevantne osobe i nadležna tijela u roku od 72 sata od detektiranja prekršaja.

Premium promotion d.o.o. može mijenjati ovu izjavu o korištenju podataka s vremena na vrijeme u skladu sa zakonodavstvom ili razvojem industrije. Izjavi uvijek možete pristupiti na http://premiumpromotion.hr web stranici.

 

Dostupni smo za Vaše upite na email kontaktu info@premiumpromotion.hr ili tel: +385 95 914 5725.